OCR er det samme som KID. Det er et innbetalingsprodukt for alle typer regninger. Din virksomhet slipper manuell registrering av innbetalinger, og får automatisk oppdatering av kundereskontroen. OCR-giro passer for alle bedrifter uansett størrelse og struktur.

Ved bruk av OCR-giro sender virksomheten en faktura med ferdig utfylt kundeidentifikasjon (KID) til kundene. Når KID benyttes får din virksomhet en spesifikasjon av innbetalingen på fil (OCR-fil) for automatisk oppdatering av reskontroen, og slipper manuell registrering av innbetalingene. De fleste økonomisystemer er tilrettelagt for produktet.

Fordelene er mange, blant annet bedre kontroll over utestående fordringer, forenklet bankavstemming og bedre purrerutiner. Og ikke minst: tidsbesparelse for den eller de personene som daglig bruker mye tid på å finne ut av hvem som har betalt inn til bedriften.

Nets har forenklet prosessen for inngåelse av nye avtaler. Eksempelvis trenger man ikke lenger å sende inn blanketter for test som før. Videre er prosessen mellom bank og Nets forbedret, slik at avtalen normalt er aktiv bare et par dager etter avtalesignering. 

Ta kontakt med oss på kundeservice i dag for mer informasjon på telefon 03260, eller send epost til bedrift@sandnes-sparebank.no